Posters - ett populärt alternativ till tavlor!

Det blir mer och mer populärt att dekorera väggarna med posters eller prints för att göra sitt hem mer personligt och hemtrevligt.

Poster – ett populärt alternativ till tavlor!

Det blir mer och mer populärt att dekorera väggarna med posters eller prints för att göra sitt hem mer personligt och hemtrevligt.

Hur väljer du poster?

När du väljer poster bör du ta hänsyn till några saker:

  • Var vill du placera din poster?
  • Hur stor poster passar på din vägg?
  • Vad vill du ha för motiv på din poster?
  • I vilken prisklass kan du tänka dig att köpa?

Olika motiv och storlekar

Det finns posters i en mängd olika storlekar så att alla kan hitta en som passar ditt behov.

Vill du skapa ett kollage på din tavelvägg passar många olika mindre posters. Vill du lyfta fram ett speciellt motiv passar det bättre med en större poster.

När det gäller motiv finns det mängder med kategorier att välja från. Allt från fotografier till abstrakt konst. Konst och naturfoto. Hos oss finns det mängder med posters i olika stilar. Både i färg och svartvitt.

Olika kvaliteter och prisklasser

Det finns posters av olika kvalitet och prisklasser, som allt annat. Och som de flesta gånger får man vad man betalar för. Det finns posters som är billiga och dyra. De billiga är vanligtvis inte av högsta kvalitet, medan premiumposter är av utmärkt kvalitet. Dessutom finns det mellanklassalternativ.

En poster av hög kvalitet kännetecknas av ett papper med högre densitet och tyngd och med en elegant, matt, oglansig finish. Detta gör att postern hänger snyggt på väggen och återger färgerna och trycket väl.

Posterns kvalitet ligger inte bara i materialet som den är gjord av, utan också förstås i motivet. Det krävs att motivet på postern är skapat av en skicklig konstnär eller fotograf som har en stark känsla för stil.

Ta steget och våga sätta upp posters hemma.

Det finns många människor som är fast i den gamla traditionen att bara ha klassiska tavlor på väggarna, men posters kan vara lika snygga. En annan fördel är förstås den lägre kostnaden för posters jämfört med tavlor!

Pin It on Pinterest

Share This
[]
×
Grattis! Du får en kupong med 5% rabatt på din order!

Få rabatten till din e-postadress!

Nej tack! Jag vill betala fullpris! * Genom att fylla i dina uppgifter här godkänner du att få e-post från oss. Du kan avsluta tjänsten när som helst.
×